Kör femkamp i Stockholm

Det är kul att hitta på något extra kul som man vill göra när det kommer till loven eller annan tid som ma har över. Ja det finns ju väldigt mycket som man kan göra och som man kan hitta på och det är ju det som är så kul och så roligt att planera. I Stockholm små finns det massor med roliga saker som man kan hitta på och på Ballbreaker finns det massor med roliga saker som man kan hitta på.
Man kan till exempel köra femkamp det är ju väldigt kul och något som man kan göra med hela familjen och i olika åldrar. Sen så kan det vara väldigt kul att göra tillsammans med sina vänner eller med jobbet.

Finns något för alla 

Ja där finns det något för alla och alla kan hitta något som dom tycker är kul och spännande och som dom gärna vill göra. Ja ma kan ju även spela bowling eller biljard eller tre kamp eller ja det finns en hel del att välja på som är roligt att göra.
Har ma inte varit där tidigare så tycker jag att man ska prova på det och se vad man kan hitta på och vad det är som är kul och som passar en. Men jag är säker på att man hittar en aktivitet som man tycker om och som gör att man gärna vill komma tillbaka igen. Ja så det kan vara en ide om det är så att ett lov är på uppgång och man ännu inte har planerat in något. Ja det är bra att kolla och se vad det är man kan göra för att hitta på något kul. Ja det är ju underbart att kunna göra något sånt och sen så kommer man säkert att vilja åka dit igen för att ha lite extra kul.