En riktig resaHyra buss från stockholm

Vad har ni planerat nu i sommar? Det finns ju oändligt många saker som man kan hitta på. Jag brukar oftast se till att sola så mycket som möjligt, få i mig en massa d vitaminer så man överlever den mörka hösten. (Så länge man använder solskydd så tycker jag att man ska spendera så mycket tid som möjligt i solen, det blir lite som ljusterapi). Är du en strand eller sjömänniska? Tydligen så finns det två olika slags människor när det kommer till att bada. Antingen älskar man stranden eller så är man en sådan person som tycker att man ska bada i sjö. Jag är uppväxt med både och så jag kan inte riktigt välja. Fördelen med sjö är att man kan bada från brygga och man slipper all sand. Fördelen med strand är den där friska havsbrisen man får. Man har dessutom mer plats på en strand.

Vad har detta  med bussar och göra kan man då undra när man har läst titeln till detta inlägg. Jo! Jag har lite roliga planer denna sommaren. Jag har alltid velat resa uppåt i landet. Av någon anledning så har jag bara rest neråt till göteborg eller malmö när jag väl varit ute på vift. Men i år känner jag för att åka till norrland och uppleva landskapet där. Det ska ju finnas en massa fina ställen att besöka på vägen uppåt. Ett par kompisar till mig har haft funderingar på att hyra en buss och köra upp dit. Då kan man vara ett roligt gäng och då kan man turas om att köra. Det hade varit en häftig upplevelse att verkligen åka på en riktig roadtrip i en riktig roadtrip buss. Att åka från stockholm och sen upp så långt vi kan komma!